Volle Evangelie Gemeente Urk e.o.

Waarom pastoraat ?

Wanneer het lijkt of je in je (geloofs)leven geen stap verder komt, je steeds vastloopt in dezelfde zonden, je je vreugde in de Heer kwijt lijkt te zijn, kan het zijn dat je te maken hebt met geestelijke strijd en/of occulte belasting.

Bevrijdingspastoraat is een vorm van pastorale begeleiding van christenen die te maken hebben met de gevolgen van geestelijke strijd en occulte belasting, die hun (geloofs)leven op verschillende gebieden in meer of mindere mate bepaalt. Het pastorale team van de gemeente wil mensen die hierin verstrikt zijn geraakt en gevangen zijn in gebondenheid, ondersteunen in hun bevrijdingsproces. Dit in de naam van de Here Jezus Christus. 

In Zijn liefde en in de kracht van de Heilige Geest willen wij hen helpen, zodat zij hun identiteit en vrijheid in Christus terug weten te vinden.

Het is Gods wil dat mensen gaan leven zoals Hij dat van hen vraagt. De mens is geboren om vrij te zijn, zoals Gods Woord ons leert in Galaten 5:13: ‘Want u bent geroepen om vrij te zijn!’ Het is ons verlangen dat velen zullen ontdekken dat Gods liefde de duisternis overwint!

Pastorale hulp nodig?
Neem contact op met het pastorale team, 06-10 90 65 92 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of u nu wel of niet lid bent van onze Gemeente, het pastorale team staat voor u klaar om u te helpen.