Levels 1 t/m 3
Mentortime, jeugdavond, weekend weg, joy-visit, Whatsapp-groepjes, meiden/jongensavond, allemaal elementen van de tienergroepen Levels voor de jeugd van 12 tot 16 jaar.
Elke maandag om 19.30 komen we samen om elkaar, onszelf en bovenal onze Vader, Jezus en de Heilige Geest beter te leren kennen en te groeien in liefde. 
Iedereen is van harte welkom, er is altijd plaats!

De Vreugdeboden
Ben jij tussen de 16 en 21 jaar? Dan ben je van harte welkom op zondagavond in de jeugdzaal van de kerk!
De Jeugd, alias De Vreugdeboden, komt hier elke week bij elkaar. We hebben enthousiaste jeugdleiders die iedere week zorgen voor een leuke tijd met elkaar. De avonden zijn heel afwisselend.
Ook hebben we regelmatig 'thuiskombuis'. Dit houdt in dat je met een kleine, vaste groep bij elkaar komt bij jouw eigen jeugdleider thuis.
We beginnen om 19.00 en ongeveer om 20.30 sluiten we de avond af.

JoVo kring
Na de Vreugdeboden kom je terecht op de JOVO kring. Dit is een gezellige groep jongvolwassenen van 22 tot 25 jaar. Om de beurt verzorgen we een woordje, de zangdienst of ontspanning. Op deze kring ga je dus zelf aan de slag. Je eigen relatie met God verdiept en je bemoedigt anderen. Natuurlijk word je geholpen door de leiding en door de rest van de groep. Op die manier ontdekken we samen wat het betekent dat Jezus Christus ons fundament is.