Sinds jaren onderhouden we goede contacten met een aantal broeders en zusters in Israël. Waaronder zuster Liat en broeder Bishara. Op dit moment is Israël in oorlog en uw hulp is zeer nodig.

Momenteel werkt zuster Liat, messiaans Jodin,  mee in Baptist Village, een christelijke non-profit hulporganisatie die al tientallen jaren in de buurt van Tel Aviv werkt voor vluchtelingen.

Op dit moment worden geëvacueerde families uit oorlogsgebieden van Israël opgevangen. Hier zijn tenten en allerlei andere materialen nodig. Het doel is om tijdens de opvang de liefde  van Jezus te delen en het evangelie te verkondigen. Persoonlijk heeft Liat het ook moeilijk om haar kosten het hoofd te bieden. Haar auto is kapot gegaan en moet worden gerepareerd. Ook is ze verhuisd en nog niet alles is klaar.

Broeder Bishara, Palastijns baptisten predikant, werkt in de Palastijnse dorpjes rondom Nazareth met de armsten van de samenleving. Hij leidt een crisis response project. Doordat veel arbeidsplaatsen door de oorlog wegvallen is er veel nood. Hij brengt door evangelisatie de liefde van Jezus naar de armen van de bevolking.