Volle Evangelie Gemeente Urk e.o.

Zaterdagmiddag 12 april waren wij met de mannenwerkgroep op de  Camping Roggebotsluis. Een aantal mannen zijn gaan wandelen en de grootste groep is gaan  kanoën. Wij hadden prachtig weer, plan B ging niet dus in werking. 

Vertrokken bij de morgenster en aangekomen bij de caravan van Willem Buter Roggebotsluis zijn we bij begonnen met een bak koffie met een lekkere koek en andere lekkerneien .

Dubbele las een stukje uit Rom 12. Dit stukje handelt over,  Leven voor God.  Hier staat prachtig beschreven hoe je dat d.m.v de onderlinge liefde gestalte kan geven. Hierna was er een kort kringgebed en zijn wij in de onze kano's gestapt . Het was een fijne middag om zo door de rietkraag al peddelend elkaar hart te zoeken. Met een kano is het moeilijk koers houden. Je hebt een doel nodig voor ogen en bent je peddels nodig om vooruit te komen. Hoe waar is dit niet in ons dagelijks leven ? Wij zijn elkaar nodig om ons doel te bereiken. 

We hebben besloten dat wij dit meer gaan doen . Het idee was om in Frankrijk of de Ardennen een aantal dagen ons terug te trekken in de natuur.

De mannenwerkgroep