Dit bericht is geplaatst op 03-09-2020

Update cursusavond 25 november 2020:
Vanwege het hoge aantal COVID-19 besmettingen op Urk de laatste tijd hebben we besloten om tijdelijk geen fysieke deelname aan de discipelschapscursus mogelijk te maken.
Dit betekent dat er dus geen bezoek aan de cursus in de Morgenster mogelijk is komende woensdag 25 november, en daarna, tot nader bericht.

Gaat de avond dan niet door?
Niet getreurd, de avond zal worden gestreamd en is live te volgen op de website. Zo kun je thuis gewoon verder met de cursus.

Ook kun je je abonneren op het Youtube kanaal van de Morgenster, zodat je een seintje krijgt als er een nieuwe uitzending via de livestream te volgen is.
Ga hier naar ons Youtube kanaal.

 

 

Vanaf 2 september tot en met 9 december dit jaar wordt voor u een inhouse discipelschapstraining verzorgd in samenwerking met Stichting Meer Jezus en Stichting Kerygma van broeder Christian Tan. Op 2 september was de aftrap en inleiding en 16 september zal de eerste les door broeder Christian worden verzorgd. U bent van harte welkom in de grote zaal van gebouw de Morgenster om 20.00 uur. Iedereen is welkom! Wel graag van tevoren even opgeven via dit formulier.

Het cursusmateriaal wordt gratis verstrekt door de Morgenster. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

2 september Inleiding: Waarom discipelschap?
16 september Discipelschap in de kracht van de Geest
30 september Discipelschap is leven of dood
14 oktober Hartbewaking
28 oktober Meer mensen: de grote opdracht
11 november  Het nieuwe verbond: de wet in je hart
25 november  Vruchten van de Geest
9 december Gaven van de Geest

 Komt allen en nodig anderen uit. Groei in je geloof en toewijding!