Dit bericht is geplaatst op 05-05-2023


De  gebeds- en vastenweken van de gemeente zijn voor vele mensen een grote bemoediging en zegen.
Samen als gemeente gaan we op onze voeten staan in de hemelse gewesten en mogen we in onze roeping tot overwinnende gemeente van Jezus Christus ten strijde trekken.
De eerste strijd begint bij je thuis, in je denken. Bijvoorbeeld al door de vraag: “Ga ik naar de bidstonden of ga ik niet.” Of: “Is dit wel wat voor mij?” Het antwoord is dat als God denkt dat het onze taak en roeping is, dan is zal Hij daardoor ook zijn werk doen. Daarom aan iedereen de oproep: Je bent nodig, dus kom ook!
 
Wat gaan we precies doen?
Van maandag tot en met vrijdag zijn er drie bijeenkomsten per dag. De hele week zijn alle gemeenteactiviteiten geschrapt. Op woensdagavond is er een praktische bijbelstudie en op vrijdagavond een geweldige lofprijs- en aanbiddingsavond. Alle andere bijeenkomsten behandelen we steeds een grote opwekkingsbeweging of – prediker waarbij een geweldige impact op de omgeving, het land of zelf hele werelddelen. Iedere dag wordt het nieuwe programma ook toegestuurd in de kringappgroep. Verlangen we zelf ook niet naar een grote opwekking op Urk en omgeving? Dat God ons met zijn liefde en kracht bezoekt en grote groepen mensen verandert? De geschiedenis heeft bewezen dat God dit wil doen. Door gebed en aanbidding van ons mensen heen gaat God aan het werk. Zijn Koninkrijk breekt baan!
 
Bidden & vasten
Vasten is een bijbelse zaak. Door te vasten maken we duidelijk dat het ons ernst is met ons  verlangen naar opwekking. Je kan één of meerdere dagen vasten van vast eten en alleen wat drinken. Vasten versterkt als het ware de roep in het gebed tot God. Meer onderwijs over vasten vind je hier.

Bekijk de dagprogramma's