Dit bericht is geplaatst op 02-03-2023

Op 15 maart start er weer een nieuw Leerhuis van 7 avonden met het thema: In de voetsporen van Jezus.
Jezus kwam hier niet op de aarde om Hem op Zijn eentje te redden, maar Hij wil ons gebruiken in Zijn reddingsplan. Wij mogen net als Hem ambassadeurs zijn van de hemel hier op aarde. De verschillende avonden zullen ons helpen om vanuit de binnenkamer, in de kracht van de Heilige Geest, krachtige getuigen te zijn voor de wereld om ons heen, op de manier zoals Jezus dat deed, volledige afhankelijk van wat Hij de Vader zag doen. 
 

  Datum Onderwerp Spreker
1. 15-03 Identiteit Reyer ten Napel
2. 29-03 Intimiteit Reyer ten Napel
3. 12-04 Gehoorzaamheid Auke Hoefnagel
4. 26-04 Profetie Matthew Helland
5. 24-05 Ministry gebed Menno Helmus (+team)
6. 07-06 Getuigen Daniël van Deutekom
7. 21-06 Benefietavond Albaniëreis Bart & Wilma Spruijt   


Over de sprekers:

Daniel van Deutekom:
Daniel is een evangelist en is leider van GodFirst! Met deze organisatie organiseert hij mooie evenementen waar zowel jong als oud geraakt wordt door de kracht van God! Hij zal ons een avond onderwijzen over evangelisatie en wat het betekent om te van Christus te getuigen door de kracht van God. 

Matthew Helland:
Matthew is een Amerikaan die in Nederland woont. Hij heeft een gemeente in Amsterdam en werkt samen met het rode koord om mensen uit de prostitutie te helpen. Ook heeft Matthew een profetenschool ‘Ruach’. Hij helpt anderen door middel van cursussen en conferenties om uit te stappen in de gave van profetie. Hij zal een avond verzorgen over profetie tijdens het leerhuis. 

Menno Helmus:
Menno Helmus is leider van Vineyard Benelux. Een beweging die in de vorige eeuw is gestart door het werk van John Wimber. Menno Helmus zal voor ons een avond verzorgen over het ministry gebed en neemt een team van jonge gelovigen mee om die avond te laten zien hoe dat in de praktijk tot uiting kan komen.

Aanmelden