Dit bericht is geplaatst op 17-02-2023

Broeders en zusters,

De verschrikkelijke aardbeving in Turkije en Syrië houdt ons al bijna twee weken in de greep. Hoeveel temeer de bevolking daar. 

De gevolgen van de aardbeving zijn enorm, ook de lokale kerk en voorgangers zijn hard getroffen. In een land waar al zo weinig christenen zijn (minder dan 0,1% van de bevolking volgt Jezus) zijn de gevolgen voor de kerken niet te overzien.

Afbeelding met tekst, gebouw, buiten, luchtAutomatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

Hierboven zie je een foto van een kerk in Turkije. Hulpverleners van Convoy of Hope maakten de foto links; de foto rechts was twee dagen later.

Ook hier op ons dorp ontstaan geweldige initiatieven voor het leveren van hulp inclusief de geweldige actie van onze broeder Jacob Tol en iedereen die hieraan heeft mee gewerkt. Natuurlijk hebben wij ook nagedacht over een gift en hebben we deze gift gedaan via de VPE. Alles wat je geeft is een fractie van wat het allemaal daadwerkelijk kost. Voor de eerste noodhulp zijn deze giften echter onontbeerlijk. Daarom willen we u van harte oproepen te geven daar waar u dat nog niet hebt gedaan. 

U kunt dit doen door onderstaande QR code te scannen of op deze link te klikken. 

Bid u mee dat God troost en herstel biedt?