Dit bericht is geplaatst op 31-01-2023

Meld je nu aan voor de nieuwe Discipelschap Cursus van de Morgenster!

De bijbel zegt dat jij bestemd bent om het evenbeeld te worden van Jezus. Wat een geweldige boodschap! 
Want hen die Hij van tevoren gekend heeft, heeft Hij er ook van tevoren toe bestemd om aan het beeld van Zijn Zoon gelijkvormig te zijn, opdat Hij de Eerstgeborene zou zijn onder vele broeders. - Romeinen 8:29
Tegelijkertijd zou het zomaar kunnen dat het een hele overweldigende of misschien zelfs een enge boodschap voor je is. Kan ik net als Jezus worden? En wat als het niet lijkt te lukken? Tijdens deze cursus ga je ontdekken wat je identiteit in Jezus is en hoe je deze identiteit kan uitleven in het leven van alledag. We gaan het hebben over thema’s als vernieuwing van denken, luisteren naar de stem van God en leven in vrijheid! 

Durf jij je comfort zone te verlaten en de uitdaging aan te gaan? 
Meld je aan voor deze totaal vernieuwde Discipelschap Cursus. 
Vanaf 8 februari komen we om de week samen. In de week dat we niet samenkomen gaan de cursisten zelf aan de slag met onderwijs in de vorm van een podcast met reflectievragen en/of een opdracht. Tijdens de samenkomsten gaan we echt praktisch bezig en krijgt de Heilige Geest volop de ruimte om te bewegen. 
Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Meld je dan hier aan of kom naar de eerste avond op 8 februari om 19.30 uur in de Morgenster, Rotholm 20, Urk, in de Jeugdzaal.

Aanmelden