Dit bericht is geplaatst op 05-04-2021

Voor de onlinedienst van Hemelvaart willen wij graag het lied ‘The Blessing’ van Kari Jobe & Cody Carnes opnemen in de Urker taal, zoals die eerder is gezongen door Anna Hoefnagel en Liza Hanse. Het lied zal worden gezongen door verschillende gemeenteleden in alle leeftijden.

Het lied en de bijbehorende clip willen wij goed neerzetten en om dit te realiseren hebben wij Alpha Producties benaderd.
Aan dit project zit natuurlijk een kostenplaatje. Daarom willen wij als team jullie als gemeente vragen om dit project te sponsoren. Totaal zal het 800 tot 1000 euro gaan kosten.
Hoe leuk is het om samen als gemeente te werken aan iets moois? Iets wat blijvend is als herinnering en de mooie boodschap vertolkt van de zegen onder de generaties. En dat te mogen delen op heel Urk en omstreken. 

Help jij ons mee om dit project te laten slagen? Je kunt je gift overmaken op bankrekeningnummer NL33 RABO 0346 5224 55 t.n.v. VEG Urk e.o. Morgenster. o.v.v. ‘Project zegen’ of je kunt via de GIVT code geven. 

We hebben er veel zin in om dit samen te realiseren en we kijken uit naar een mooi resultaat!!

Je kunt je nog tot zaterdag 10 april opgeven om mee te doen! Stuur dan een berichtje naar: administratie@morgenster-urk.nl.  Wil je meer info dan kan je contact opnemen met Hetty de Boer of Diana de Haan.